Květnové novinky v Clipsanu


Vlády přicházejí a odcházejí. Přestože se o tom hodně mluví a píše, má to minimální vliv na naše podnikání a troufám si říct, že i na naše životy.

Co má tedy na naše podnikání největší vliv?

Kupodivu to nejsou ani zákazníci, ani zaměstnanci, ani produkt nebo služba, ani kvalita, natož cena.

Odpověď je mnohem prostší a přitom velmi složitá.

Zkuste na ni přijít sám. Pro ty, co chtějí vědět víc, tak začátek odpovědi najdete po kliknutí sem.

Každopádně venku to vypadá, že zmizel i poslední sníh a je tu opravdové jarní počasí…

A teď k tomu, co se zazelenalo v Clipsanu:

Dočasné vypínání automatu

Když potřebujete automat a zasílání dalších emailů na pár hodin, dní nebo týdnů pozastavit, tak teď můžete. Jednoduše zneaktivněte vybraný automat. Kontakty zůstanou v tom kroku, ve kterém aktuálně jsou, a po zapnutí automatu budou opět pokračovat dále.
První krok se odešle vždy! První krok je nezávislý na stavu automatu, protože automat může být napojen na formulář a zájemce očekává reakci.

K automatům

Robustnější export kontaktů

Při exportu příliš mnoha kontaktů (v řádu desítek tisíc) docházelo k výpadkům. Export jsme tedy kompletně předělali a je nezávislý na vaší práci (rozuměj nezablokuje prohlížeč). Jednoduše si vyberete kontakty, odkliknete a pak můžete pracovat dále. Mezitím se export kontaktů připraví ke stažení.

Ke kontaktům

Nové spam filtry

V posledních dnech jsme registrovali větší množství útoků na formuláře na sběr kontaktů. Posílili jsme tedy filtry, které rozpoznají, zda se jedná o robota nebo běžného uživatele. Každopádně můžete výrazně snížit útoky použitím nových dynamických formulářů na sběr kontaktů.

Detailnější statistiky objednávek

Ve statistikách objednávek teď vidíte počet prodaných kusů, což se hodí např. při prodeji vstupenek na seminář. Při rozkliknutí nabídky ze statistik vidíte najednou všechny objednávky dané nabídky bez ohledu na jejich stav, protože jsme přidali nový filtr „Všechny stavy”.

Ke statistikám

Oslovování podle příjmení

Rozšířili jsme možnosti automatického generování oslovení. Vedle generování podle křestního jména (Hynku), Vám Clipsan může generovat i oslovení podle příjmení (Nováku nebo pane Nováku). Nabízenou formu si nastavíte ve svém účtu.

K nastavení

Na vybraných účtech testujeme sledování konverzí a tím pádem efektivitu stránek, mailingu a chování kontaktů na stránkách. Připravujeme vše na spuštění plného emailového remarketingu. Pokud se chcete zapojit do testovacího provozu, napište nám.

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.