Červnové novinky v Clipsanu


Právě jsem době dopsal nový článek na blogu (přes 2.700 slov), a tak dnešní úvod zkrátím a prostě doporučím přečíst si článek 🙂

Najdete v něm 10 nedocenitelných lekcí z milionového launche, který jsme dělali s jedním naším partnerem…


A teď k tomu, co jsme odlaunchovali přímo v Clipsanu:

Slučování kontaktů

Občas se stane, že v databázi má zákazník více kontaktů a data jsou na více místech. Nyní můžete takové kontakty sloučit do jednoho. V detailu kontaktu, který chcete smazat, klikněte na ikonku sloučení vedle jména kontaktu a vyberte kontakt, kam se mají všechny údaje a historie přesunout.
Ke kontaktům

Velké změny u zachytávacích stránek

Zachytávací stránky teď můžete dočasně vypínat nebo přesměrovat na jiné stránky. Můžete si nastavit vlastní děkovací stránku nebo můžete návštěvníka přesměrovat na libovolnou adresu. Kontakty, které už v databázi máte, můžete rovnou přesměrovat na obsah.
K zachytávacím stránkám

Štítkování prodejních nabídek

Když jste prodávali více produktů, bylo občas těžké se v tom vyznat a vyhodnotit výsledky. Tak tomu už je konec. Ke každé nabídce můžete teď přidat jeden nebo více štítků a oddělit tak od sebe jednotlivé kampaně. Ve statistikách pak rychle najdete to, co potřebujete a nově uvidíte výsledky rozdělené do měsíců, týdnů, dnů i hodin.
K prodejním nabídkám

Na červen máme rozpracované další zachytávací a prodejní stránky a také dotáhneme úplně úžasný plugin pro integraci Clipsanu do WordPressu.

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.