Březnové novinky v Clipsanu


Únor sice nebyl bílý, ale i tak doufám, že vaše marketingové pole působnosti sílí.

My jsme v únoru byli marketingovými partnery vyprodané akce pro realitní makléře v Bratislavě. Institut Chytrý makléř zastoupil Tomáš Kučera a Ženy v realitách reprezentovala Ivana Cikánková.

Zafungovala speciální prodejní strategie a unikátní nastavení Facebook reklamy. Přes Clipsan jsme prodali všech 275 vstupenek. A to i přesto, že to byla akce v „zahraničí“, prodávali jsme v jiné řeči než v mateřštině a neměli jsme žádnou speciální databázi slovenských zákazníků ani emailů.

Zajímá Vás víc? Dejte mi vědět. Když bude zájem, je možné, že připravím případovou studii…

A teď k tomu, co je v Clipsanu nového:

Zlepšení výkonu serverů

O víkendu jsme v nočních hodinách provedli aktualizace serverů Clipsanu. Až na pár krátkých výpadků a drobných chybek k vyladění, proběhlo vše v pořádku.
První testy ukazují velké zrychlení práce s Clipsanem a otvírají se tak nové technologické možnosti. Podle hesla „Kdo nic nedělá, nic nepokazí, ale také nic nezmění“ jsme rádi, že jsme se do toho pustili.

Vylepšení CRM

V detailu kontaktu najdete přehled všech jeho objednávek. Ušetříte tak čas vyhledáváním. Když do nějaké aktivity u kontaktu vložíte URL adresu, tak se pak automaticky zaktivní a otvírá se do nového okna.

K CRM

Párování transakcí z Tatra Bank

Nyní můžete automaticky párovat objednávky s platbami, které dorazí na účet ve slovenské Tatra bank. U svého účtu si nastavíte zasílání emailových upozornění na speciální e-mailovou adresu a zbytek práce už je na nás.

K bankovním účtům

EET je tady

Elektronická evidence tržeb se od 1. 3. 2017 nově týká těch maloobchodu a velkoobchodu. Nepatří sem zatím digitální produkty, vstupenky, služby apod. Pokud prodáváte fyzické produkty jako knížky, DVD apod. a chcete přijímat platby kartou, vezmeme si EET na starost a ulehčíme Vám život.
Ke zprovoznění potřebujete v Clipsanu nastavit certifikát, heslo a identifikační číslo pobočky, pak už vše funguje automaticky.

K detailní nápovědě

Dostali jsme ještě několik impulzů, které chceme v nejbližších týdnech zapracovat. (Děkuji všem, co psali. Myslíme na vás.) Hlavně se tento měsíc budeme soustředit na podporu e-shopů a automatizaci emailů u opuštěného košíku.

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.