Proč by mě měl Clipsan zajímat?


Proč by mě měl Clipsan zajímat?Otázka v nadpisu je přesně tou otázkou, kterou by si měl každý zájemce o služby Clipsanu položit.

Má mi Clipsan co přinést? Je to přesně ten nástroj, který potřebuji? Bylo by snadné (i když poněkud krátkozraké) Vám teď a tady říci ANO. Pojďme se společně zamyslet, proč by odpověď na onu zásadní otázku měla znít právě takto.

Pokud podnikáte, a je jedno v jakém oboru, máte určitě (obzvláště v dnešní moderní době) nějakou formu internetové prezentace. Samozřejmě, že Vaše stránky by měly vypadat vizuálně hezky, měly by být přehledné a vhodně optimalizované tak, aby se náležitě zobrazovaly na předních pozicích vyhledávačů. Zkrátka, měly by být takové, aby oslovily co nejvíce lidí.

Zamysleli jste se ale někdy nad tím, kdo jsou tito lidé a co se s nimi stane potom, co přijdou na Vaše stránky a zase z nich odejdou? Myslím, že jednoduchá a krátká odpověď je, že tito lidé jsou a zůstávají anonymní. Ano, můžete s pomocí analytických nástrojů zjistit, jaký měli počítač, s trochou umu z jaké přišli země, jaký mají prohlížeč apod. – informace, které Vám (pokud nepodnikáte v IT) příliš nepomohou.

Clipsan má (mimo jiné) také účel poodhrnout roušku tohoto tajemství a alespoň z části anonymních návštěvníků udělat Vaše zákazníky. Lidi, které znáte. Lidi, se kterými můžete dále pracovat. A vložit Vám do rukou nástroje, s jejichž pomocí přesně toto můžete dělat.

Clipsan nabízí kontaktní formuláře a přistávací stránky (aka landing pages) všeho druhu. S jejich pomocí se na Vás mohou Vaši návštěvníci obrátit – to by bylo ale poněkud málo. Za kontaktním adresářem je schovaný komplexní systém pro třídění kontaktů. Snadno tak můžete zařadit získané kontakty do jednotlivých skupin (VIP, příležitostní zákazníci, noví, pasivní…) či si je označit štítky (získány v té a té internetové kampani apod.).

Správa kontaktů je ale stále málo. Kontakty je třeba oslovit, v moderní době nejlépe pomocí e-mailu! Hromadné rozesílání e-mailu v Clipsanu vám umožní kdykoliv oslovit jakoukoliv skupinu Vašich zákazníků. Vestavěná automatizace Vám umožní odpovídat novým kontaktům, případně oslovovat Vaše klienty, bez toho, abyste se o celou věc museli starat – jednou nastavíte a můžete celou záležitost pustit z hlavy a věnovat se něčemu jinému. Clipsan pracuje za Vás.

Kontakty a jejich správa, hromadné rozesílání e-mailů, automatizace… Pořád málo? Clipsan můžete používat jako úložiště videí pro Vaše stránky. Teď se asi ptáte, proč byste něco takového měli dělat, vždyť stačí přeci „hodit videa na Youtube“. Až to uděláte, zkuste si zadat do Googlu název svého videa. Nepřekvapí Vás, že Vaše video bylo na Youtube nalezeno. Proč by ale návštěvníci, kteří chtějí vidět Vaše video, měli chodit na Youtube? Nebylo by lepší, kdyby raději skončili na Vašich stránkách? Tam, kde mohou vidět Vaše produkty a stát se Vašimi zákazníky? Právě proto Clipsan umí pracovat i s videy. A nemusíte se bát, dostat video do Clipsanu je opravdu jednoduché, máme pro Vás program na nahrávání videí, formulář, FTP a pokud ani s jedním byste nedokázali/nechtěli žít, prostě nám dejte URL, kde je Vaše video a my už si s ním poradíme.

A aby bylo jasné, zda pro Vás a za Vás Clipsan pracuje, máme připravené i statistiky. Co Vám může říct více, než jasné číslo, kolik z Vašich návštěvníků se stalo Vám známými klienty? Kolik zpráv bylo přečteno, z kolika zpráv někdo klikl na Vaše stránky a nebo naopak, kolik klientů prohlásilo, že si další zprávy nepřejí?

Jedno je jisté. Sebelepší popis ani sebelepší prezentace nepředčí osobní zkušenost. Takže, než řeknete Clipsanu své definitivní ANO, přijďte si ho sami vyzkoušet. Stačí kliknout SEM. A je to na 30 dní zcela zdarma. My zajíce v pytli neprodáváme. 🙂

 

photo credit: Marco Bellucci via photopin cc

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

2 komentáře


  1. Václav Edl napsal:

    Václave Krajňáku… PERFEKTNÍ! Jako uživatel CLIPSANu mohu všem jen a jen doporučit, to co je tady napsáno je slovo od slova pravda a v praxi to funguje úžasně. Nějakou dobu jsme používali MailChimp, ale přechod na CLIPSAN se vyplatil jak po stránce uživatelské (obsluhy), tak i po stránce toho co vše jsme schopni sledovat za údaje – velmi vítám to, že ve statistikách u videí se mohu podívat jestli si uživatelé prohlédli celé video nebo jestli v něm „přeskakovali“. Skutečně PERFEKTNÍ produkt a skvělý tým CIWIRE! Jen tak dál!!!!

    1. Vaclav Krajnak napsal:

      Děkuji za zpětnou vazbu pane Edle, s Vámi je radost spolupracovat. Málokdo ví o nastavení efektivity firem tolik, jako Vy. Ještě si Vás vyfotíme a umístíme na tablo zákazníků, na které jsme hrdí 🙂




Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.