Únorové novinky v Clipsanu


Tak už máme za sebou první měsíc roku 2017. Je pryč přesně 8.3 % letošního roku a už se nikdy nevrátí.

V lednu můj svět opustili dva úžasní blízcí lidé, kterých jsem si vážil. To k životu patří. Asi jsem jim neřekl všechno, co jsem chtěl. Stále mě napadají otázky, na které bych od nich rád znal odpověď. Takové zážitky přinutí člověka k zamyšlení.

Zrovna teď v úterý, když jsem jel se svým synem plavat, tak jsem si říkal: „Tolik věcí, které chci udělat, a tak málo času.” Obzvlášť, když jsem objevil nový způsob, jak se dívat na cíle a pořádně jsem si naložil 🙂 (Třeba se o tom zmíním v nějakém podcastu.)

Co chci říct, je, že je důležitý každý den, každý týden, každý měsíc. I únor. Možná právě proto, že většina lidí hází svá předsevzetí za hlavu. Měkáči odpadají a raději na své cíle zapomínají.

O to víc a častěji si připomeňte to, co chcete letos dosáhnout a dokázat.
O to víc, tvrději a chytřeji makejte na svých snech a cílech.
O to víc buďte nekompromisní ve svých požadavcích.

A nezapomeňte si při tom také užít každý den, každou chvíli. Třeba takový běžný západ slunce za zvuků křupajícího sněhu…

 

A teď pojďme na přehled novinek v Clipsanu, které máte nově k dispozici:

Ruční vystavování objednávek a faktur

Velkou změnou v prodejním systému je přidání ruční tvorby objednávek! Nejen, že můžete vytvářet objednávky k nabídkám, ale i na libovolné položky a produkty. Zákazníkovi odešlete zálohovou fakturu a on ji může uhradit převodem nebo platební kartou.
K prodejnímu systému

Automatická tvorba osobních úkolů

Teď pomocí triggerů můžete tvořit úkoly pro sebe nebo někoho z týmu. Zapojte obchodníky a tvořte jim úkoly automaticky v reakci na to, jak se Vaše kontakty chovají. Třeba takové popíchnutí „Zavolej zájemci, který kliknul na tento odkaz” má okamžitý dopad na obchodní výsledky.
K triggerům

Prodejní formuláře pro Polsko

Jestli uvažujete o prodeji svých produktů a služeb do Polska, můžete zvolit a vložit do svých stránek formulář, který mluví polsky. Veškeré položky jsou polsky, proforma faktury, daňové doklady i instrukce k platbě jsou v polštině. Platby ve zlotých můžete přijímat například přes platební bránu GoPay.
K prodejním formulářům

Speciální adresy pro affiliate partnery

[Pro pokročilé] V případě, že pro své affiliate partnery tvoříte speciální stránky, a nechcete, aby z adresy bylo vidět, že se jedná o affiliate odkaz, máte dvě možnosti.
1) Přímo v rámci affiliate kódu nastavte ID partnera a případně jeho kampaně pomocí _ctq.push(['_setPartner', 'AFFILID', 'CAMPAIGNID']);.
2) Maskujte odkazy v URL adrese přímo ze jména partnera. My pak detekujeme, o koho se jedná a spárujeme konverze. Výsledek pak vypadá třeba http://www.mojedomena.cz/vaclav-krajnak.
K partnerskému programu

V únoru u on-line fakturací zatočíme s EET (sem vložte svou oblíbenou narážku na pana Babiše). Na spadnutí je omezení počtu kusů při prodeji a také vyhledávání v kontaktech podle telefonu.

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.