Lednové novinky v Clipsanu


Spousta lidí píše, že jsou rádi, že je 2016 za nimi. Fňukají, jak byl náročný, a kolik nám toho vzal. No, stěžováním ještě nikdo nic pořádného nedosáhl, a možná jste si všiml/a, že obchody byly narvané jako snad nikdy 🙂

Když jsem si dělal osobní i firemní rekapitulaci, tak musím říct, že jsem byl mile překvapen, co všechno se nám podařilo. Několik úspěšných kampaní, 19 článků na blogu, 24 podcastů, noví přátelé i noví obchodní partneři. Samozřejmě jsem našel i pár selhání. To je v pořádku, tak to má být. Kdo nic nedělá, nic nepodělá.

To dobré i to zlé vezmu, vynechám emoce a hledám v tom ponaučení pro svůj i firemní posun. Co dělat víc a čemu se naopak vyhnout.

A tak s nadšením vstupuji do dalšího roku a přeji Vám pevný krok, hodně zdraví a obchodních úspěchů

A tady je přehled toho, co se nám před koncem roku podařilo na Clipsanu vylepšit:

Ruční konverze pro affiliate partnery

Kompletně jsme přepracovali správu konverzí pro affiliate partnery a jejich výplatu. Nyní jsou nezávislé na objednávkách v Clipsanu a tím pádem se otevírá možnost pro sledování vlastních konverzí nebo přidávání konverzí ručně. Při schvalování výplat partnerů vidíte jednotlivé konverze a můžete výplatu rozdělit do několika fází.
K affiliate partnerům

Výpis volání u digitálních produktů

Při zakoupení digitálního produktu voláme skript na Vašem serveru a v minulosti chyběl záznam o takovém volání. Přehled volání nyní najdete přímo u daného digitálního produktu včetně odpovědi, kterou jsme od Vašeho serveru dostali.
K digitálním produktům

Párování transakcí z Raiffeisenbank

Nyní můžete automaticky párovat objednávky s platbami, které dorazí na účet v Raiffeisenbank. U svého účtu si nastavíte zasílání emailových upozornění na speciální e-mailovou adresu a zbytek práce už je na nás.
K bankovním účtům

Sledování standardních konverzí Facebooku

Vložte na svou zachytávací nebo prodejní stránku vložíte kód pro Facebook Pixel a z automaticky Facebooku začneme posílat standardní události jako „Lead – Registrace kontaktu” a „Purchase – Nákup”.
Díky tomu budete rovnou ve svých reklamách vidět úspěšnost a lépe je optimalizovat.
K zachytávacím stránkám

Přehled obchodních aktivit

Kompletní přehled aktivit obchodníků v CRM nad kontakty a obchodními příležitostmi je teď jednoduše dostupný. Můžete pozorovat, jak jednotliví obchodníci pracují. Vyfiltrujte si například i obsah všech telefonátů, které jste Vy nebo Váš tým udělali.
K přehledu aktivit

Na letoční rok máme velké plány a postupně je budeme odhalovat. To nejbližší, co na Vás čeká, je například ruční tvorba objednávek a faktur.

Následující záložky mění níže uvedený obsah.
Václav pomáhá podnikatelům a malým firmám napříč obory prodávat a vydělávat na internetu víc pomocí strategií a systémů na maximalizaci zisku. Založil službu pro automatizaci prodeje a marketingu Clipsan. Nahrává týdenní podcast pro podnikatele a marketéry Strategické zisky.

Sdílejte

Napište svůj názor

Novinky na email

Získejte nejnovější články a návody jako první.

Jak vybrat poskytovatele mailingového systému
Ještě nevyužíváte komunikační kanál, který drtí všechny ostatní?
Tak si hned nechte poslat 35stránkovou brožuru „Jak vybrat poskytovatele mailingového systému”!

Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že údaje budeme zpracovávat pro marketing v souhladu s Ochranou dat a Podmínkami.